tiistai 23. kesäkuuta 2009

Helminauha.org

Uudet, virallisemmat nettisivuni on nyt julkaistu. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Hopeapihlaja, jota suosittelen lämpimästi kaikille omista nettisvuista haaveileville.Tervetuloa tutustumaan helminauha.org-sivustolle!

torstai 18. kesäkuuta 2009

Jotain uutta, vanhaa, saatua ja vihreää

Seuraavaksi esittelyvuorossa on kaulakoru ja rannekoru, jotka tein tällä kertaa itselleni. Käytin koruissa Helmiliinalta kiitoslahjana saamiani helmiä (siis aivan kaikki helmet tulivat samalla kertaa kiitoslahjana ja ne tuli käytettyä näissä koruissa!), Vintaj Natural Brass-korunosia sekä riipusta, jota olen jemmannut jo pari vuotta laatikon pohjalla. Näistä koruista taisi tulla tämän kesän lempikoruni!



Kun teen koruja itselleni, ne ovat usein "testikappaleita", jolloin testaan esimerkiksi uutta mallia, korun istuvuutta tai materiaaleja. Nyt voin todeta, että en ole saanut minkäänlaisia allergisia oireita Vintaj Brass-tuotteista. Rannekorussa käyttämäni lukko oli myös uudenlainen ja se on osittautunut käytännössä hyväksi ja toimivaksi.















En käytä usein rannekoruja, mutta tämä koru on ollut poikkeus - tämä istuu ranteeseeni täydellisesti. Olen käyttänyt tätä jo tosi paljon. Rannekorujen tekeminen myyntiin on mielestäni ongelmallista - ne ovat aina liian lyhyitä tai pitkiä...

Lopuksi kuva myös kansalaisopistossa kutomastani shaalista, mikä lähti jo lahjana maailmalle. Sidoksena on aaltotoimikas.